Onze school kent een geweldige groei in het aantal schoolgaande kinderen. Deze groei laat zich momenteel zeer sterk voelen bij de kleuters en de onderbouw. De klassen zijn hierop voorzien maar helaas onze speelplaatsen niet.
Daarom investeert de ouderraad in de uitbouw van alle speelplaatsen tot volwaardige ontspanning- en ontmoetingsplaatsen. 

We stellen echter vast dat veel van deze speelelementen kostelijk tot zéér kostelijk zijn. Hierdoor is het ons opzet om stelselmatig de vernieuwing door te voeren, als onze spaarrekening genoeg aangedikt is. Dit gebeurt telkens met de winst van de vele activiteiten die georganiseerd worden door ColoMaenPa.

Wil je weten wat elke fase inhoud, klik dan op desbetreffende titel

Fase1: KLEUTERS (Schooljaar 2014-2015)

Fase 2: ONDERBOUW (Schooljaar 2015-2016)

Fase 3: BOVENBOUW (Schooljaar 2016-2017)

Heb je zin om de werkgroep te versterken, laat dan gerust een seintje. Alle hulp is welkom!

Hopelijk lees je op het einde van dit schooljaar wat de plannen worden voor fase 4.

We hebben "Fase 1" ingediend bij twee organisaties, 'Pimp je speelplaats. en de Koning Bouwdewijnstichting'. Helaas werd ons project niet weerhouden. Werk je toevallig zelf in speelplaatsontwikkeling of ken je iemand die ons financieel wil steunen, dan kan je ons steeds contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.